U bent hier: Home > wie zijn we
Navigatie

logo monitor


wie zijn we
Wie zijn we?

Zoals in iedere club zijn er beginnelingen en gevorderden in het bedrijven van hun 'passie', hun 'reden om eens thuis weg te zijn'.
Ook Computerclub Monitor Niel bestaat uit een mengeling van PC-newbies en PC-freaks. Wat fijn is aan onze club is het feit dat iedereen iedereen kent en je er altijd wel iets kan bijleren.
Wij creëren een omgeving die naadloos aansluit op de vraag van de huidige en nieuwe pc-gebruiker.
Werkt je computer niet naar behoren (loopt hij regelmatig vast, startenprogramma's niet op of zijn er configuratieproblemen) breng hem gewoon mee naareen clubbijeenkomst.
Heb je een nieuwe smartphone of tablet gekocht en lukt het u niet deze teconfigureren?
Heb je officeproblemen, vragen over internet of e-mail?
Dan treedt PPS (P(c) P(roblem) S(olving)) in werking. Vrijwilligers bekijken het probleem en lossen het indien mogelijk op.
Je hoeft het slechts te vragen en we helpen je hierbij. U kijkt toe, stelt vragen en leert.
Iedereen wordt zo veel mogelijk geholpen door onze kennis en onze samenwerking. Je breekt zo door al je computervrees en komt eens kennis maken of een praatje slaan. Velen zetten bij ons hun eerste stappen in de computerwereld en hielden er een heleboel mensen aan over waarmee ze contact konden leggen, als dat nodig bleek, buiten de bijeenkomsten.

We zijn reeds meer dan 25 jaar lang een luisterend oor en een helpende hand voor al je frustraties en computerperikelen, ongeacht uw leeftijd of geslacht. Bij ons ben je echt vrij om binnen te lopen wanneer je wil en aanwezig te zijn wanneer je kan.
Geregeld belichten wij een thema of programma in navolging van uw vragen en noden. Verder doen wij nooit of te nimmer aan commerciële activiteiten.

De clubbijeenkomsten vinden elke eerste, tweede en derde maandag van de maand plaats in de refter van Basisschool GO! De Parel, Veldstraat 1 - 2845 Niel.
We beginnen om 19.00 uur.

Sinds een aantal jaren hebben we ook een Linux-werkgroep, de Linux Users Group Monitor Niel. Deze is door Roger De Pauw nieuw leven ingeblazen en zij proberen de geheimen van Linux te ontrafelen.

Na de invasie van de laptop volgde de invasie van de tablet pc.
Daarom hebben we besloten om de werkgroep Pret met de Tablet op te richten om de in's en out's van dit nieuwe media te leren kenen.
Ook deze werkgroep komt tijdens de clubdagen bij elkaar.

Je kan natuurlijk ook gewoon wat komen babbelen in de cafetaria waar er fris- en andere dranken te verkrijgen zijn.

De leden kunnen ook gratis internetten in het cybercafé 'De Monitor'. Het gebruik van deze 'hotspot' is gratis voor de leden. Je zet je aan een tafel, klapt je laptop open en je bent draadloos verbonden met de wereld.

Aansprakelijkheid: Computerclub Monitor Niel en haar leden kunnen niet verantwoordelijk gesteld worden voor schade, defecten, verlies van programma’s of bestanden aan apparatuur die door de leden meegebracht wordt naar de club.

Deze site wordt gehost door one.com
supported by dnsd.be

info@monitorniel.be